Έλεγχος κατανάλωσης

ηλεκτρικής ενέργειας

Μετρητής ηλεκτρικής ενέργειας

Έλεγχος κάθε στιγμή

Γιατί μετρητή ενέργειας;

Με έναν απλό και ξεκάθαρο τρόπο, έχετε πλέον πρόσβαση στις ενεργειακές σας δαπάνες και γνωρίζετε άμεσα τη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνουν οι συσκευές σας αλλά και το κόστος χρήσης.

Οι μετρητές ενέργειας της είναι ο πιο πρακτικός τρόπος για να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για τη κατανάλωση και το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος σας. Χάρις την ασύρματη τεχνολογία των μετρητών efergy, μπορείτε άμεσα να γνωρίζετε απλά, ξεκάθαρα και κάθε στιγμή τη κατανάλωση της ηλεκτρικής σας ενέργειας.

Ενημέρωση κάθε στιγμή

Μέσα από την οθόνη του μετρητή σας, μπορείτε να δείτε τη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας του χώρου σας σε πραγματικό χρόνο, ώστε να γνωρίζετε κάθε στιγμή την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνουν οι συσκευές σας.

Με το τρόπο αυτό γνωρίζετε άμεσα τις επιπτώσεις στο κόστος του λογαριασμού του ηλεκτρικού σας από τη χρήση των συσκευών σας.

Αποκτήστε το πιο χρήσιμο εργαλείο εξοικονόμησης ενέργειας, που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τρόπους  να μειώσετε τις ενεργειακές του δαπάνες.

Tεχνολογία

Ο μετρητής ενέργειας διαθέτει καινοτόμα τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας οθόνης με πομπό (σημείο μέτρησης), ώστε να έχετε πάντα κοντά σας την οθόνη για να σας ενημερώνει για τη κατανάλωση της ηλεκτρικής σας ενέργειας. Χάρις τη μεγάλη εμβέλεια εκπομπής σήματος, μπορείτε να τοποθετήσετε την οθόνη σε μεγάλη απόσταση από το σημείο μέτρησης.

Μέτρηση κατανάλωσης

Το αισθητήριο ρεύματος κουμπώνει πάνω στο καλώδιο παροχής (φάση), που επιθυμούμε να κάνουμε τις μετρήσεις μας και συνδέεται το καλώδιο με το βύσμα του, σε μια από τις διαθέσιμες θύρες του πομπού. Ο αισθητήρας θα μετρήσει επαγωγικά το ρεύμα που διαπερνά το καλώδιο, θα μεταφέρει αυτές τις πληροφορίες στο πομπό, ο οποίος, κάθε 10δευτ., θα στέλνει ασύρματα στην οθόνη τα δεδομένα για τη προβολή τους.

Ο πομπός διατίθεται σε δύο εκδόσεις, ένας αυτόνομος (λειτουργεί με μπαταρίες ) και ένας για τοποθέτηση εντός του ηλεκτρολογικού πίνακα (λειτουργεί με ρεύμα). Διαθέτει τρεις θύρες και είναι έτοιμος για χρήση είτε ως μονοφασικός ή τριφασικός, ανάλογα με τον αριθμό αισθητηρίων που θα κουμπώσουμε.

Για μονοφασικές μετρήσεις θα χρειαστείτε έναν αισθητήρα, ενώ τρεις για τριφασικές παροχές. Διατίθενται σε δύο μεγέθη, ανάλογα τη διατομή του καλωδίου παροχής

Εύκολη εγκατάσταση

Τοποθέτηση στον ηλεκτρολογικό σας πίνακα και ρύθμιση συσκευής σε 4 απλά βήματα

Διασκεδάστε ενώ εξοικονομείτε ενέργεια

Γνωρίστε πλέον πώς να κάνετε σωστή χρήση τους ηλεκτρικού σας ρεύματος!

Διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό για όλη την οικογένεια, ιδανικό για τον επαγγελματία και την επιχείρηση.