Έκπτωση eHOME PRO Ανάπτυξη

e-Home PRO

efergy Technologies Ltd efergy Technologies Ltd

EHPR01

ΝΕΟ

Το πακέτο αυτό περιέχει το RM PRO, την έξυπνη πρίζα EGO και 3 τηλεχειριζόμενες πρίζες. Οι έξυπνες αυτές πρίζες θα σας δώσουν πρόσβαση στον έλεγχο λειτουργίας των συσκευών που έχετε συνδέσει, μέσα από την ίδια εφαρμογή. Δείτε και την κατανάλωση ενέργειας των συσκευών που θέλετε λόγω της έξυπνης πρίζας EGO που συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο - Παραγγελία αποδεκτή

106,24 €

124,99 €

-15%

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.

Μετατρέψτε το σπίτι σας σε ένα πραγματικά έξυπνο σπίτι! Ελέγξτε όλες τις συσκευές του σπιτιού ή της επιχείρησής σας!

To RM Pro είναι ένας υπέρυθρου και ραδιοφωνικού τύπου πομπός, που μπορείτε να το ελέγχετε μέσω του smartphone σας, από οπουδήποτε. Το e-Home PRO περιέχει επίσης 3 RCS. Οι έξυπνες αυτές πρίζες θα σας δώσουν πρόσβαση στον έλεγχο λειτουργίας των συσκευών που έχετε συνδέσει, μέσα από την ίδια εφαρμογή.

Επίσης στο πακέτο αυτό συμπεριλαμβάνεται και η έξυπνη πρίζα EGO με την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε και να ελέγξετε την κατανάλωση μίας ή περισσότερων συσκευών που έχετε συνδέσει σε αυτήν!

ehomepro kentriki.jpg

Το e-Home PRO είναι o ιδανικός εξοπλισμός για να αντικαταστήσετε τα υπάρχοντα τηλεχειριστήρια για την τηλεόραση, τα κλιματιστικά, ενώ οι RCS πρίζες είναι ιδανικές για την αυτοματοποίηση συσκευών όπως λάμπες, φούρνους και βραστήρες κ.α., προσφέροντας σας τον έλεγχο και την εξοικονόμηση ενέργειας για μια πιο άνετη καθημερινότητα.

Επίσης μέσα από την έξυπνη πρίζα EGO μπορείτε να παρακολουθήσετε την κατανάλωση ενέργειας κάποιας συσκευής ή ομάδας συσκευών που θέλτε με μια μόνο πρίζα. Η eGΟ σας βοηθάει να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο τη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας αλλά και τη λειτουργία της συσκευής σας μέσα από το κινητό σας!

ehomepro xaraktiristika.jpg


*** Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν το 23% Φ.Π.Α.

>> Προσωρινά για Κύπρο, ΔΕΝ διατίθεται η πρίζα με το αντίστοιχο φις.

Εφαρμογή για κινητάAndroid & iPhone
ΟμαδοποίησηΝΑΙ - Με άλλες eGO έξυπνες πρίζες
Αποδοχή

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.efergy.gr και την βελτίωση της online εμπειρία σας. Πατήστε "Αποδοχή Cookies" για να συνεχίσετε.