Έκπτωση eHOME xTRA Ανάπτυξη

e-Home xTRA

efergy Technologies Ltd efergy Technologies Ltd

EHX01

ΝΕΟ

Το πακέτο αυτό περιέχει το RM PRO, το σύστημα τηλεμέτρησης ENGAGE και 3 τηλεχειριζόμενες πρίζες. Με το πακέτο αυτό θα έχετε τον έλεγχο και την στιγμαιία κατανάλωση λειτουργίας των συσκευών ή των χώρων σας  όπου και αν βρίσκεστε, οποιαδήποτε στιγμή!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο - Παραγγελία αποδεκτή

161,28 €

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 32 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 32 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 6,40 €.

Μετατρέψτε το σπίτι σας σε ένα πραγματικά έξυπνο σπίτι! Ελέγξτε όλες τις συσκευές του σπιτιού ή της επιχείρησής σας!

To RM Pro είναι ένας υπέρυθρου και ραδιοφωνικού τύπου πομπός, που μπορείτε να το ελέγχετε μέσω του smartphone σας, από οπουδήποτε. Το e-Home xTRA περιέχει επίσης 3 RCS. Οι έξυπνες αυτές πρίζες θα σας δώσουν πρόσβαση στον έλεγχο λειτουργίας των συσκευών που έχετε συνδέσει, μέσα από την ίδια εφαρμογή.

Επίσης στο πακέτο αυτό συμπεριλαμβάνεται και το σύστημα engage με το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε και να ελέγξετε την κατανάλωση όλων των χώρων του σπιτιού σας στιγμιαία, όπου και να είστε!

Το e-Home xTRA είναι o ιδανικός εξοπλισμός για να αντικαταστήσετε τα υπάρχοντα τηλεχειριστήρια για την τηλεόραση, τα κλιματιστικά, ενώ οι RCS πρίζες είναι ιδανικές για την αυτοματοποίηση συσκευών όπως λάμπες, φούρνους και βραστήρες κ.α., προσφέροντας σας τον έλεγχο και την εξοικονόμηση ενέργειας για μια πιο άνετη καθημερινότητα.

Η νέα μας online εφαρμογή σας προσφέρει τώρα τη δυνατότητα να ελέγχετε άμεσα τη κατανάλωση ενέργειας του χώρου σας, από παντού και όποτε εσείς το θέλετε, μέσω πρόσβασης στο internet. Με την engage μπορείτε πλέον να παρακολουθείτε τις ενεργειακές σας καταναλώσεις μέσα από την υψηλής ασφάλειας διαδικτυακή μας πλατφόρμα. Η υπηρεσία αυτή διατίθεται εντελώς Δωρεάν, και δεν υπάρχουν κρυφές ή άλλες χρεώσεις για τη χρήση της. Με τις διαθέσιμες εφαρμογές για κινητά Smartphone iphone και Android, μπορείτε ακόμα πιο εύκολα να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας, ώστε να ελέγξετε και να μειώσετε το λογαριασμό του ηλεκτρικού σας !

ehomextra xaraktiristika.jpg


*** Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν το 23% Φ.Π.Α.

>> Προσωρινά για Κύπρο, ΔΕΝ διατίθεται η πρίζα με το αντίστοιχο φις.

Εφαρμογή για κινητάAndroid & iPhone
ΟμαδοποίησηΝΑΙ - Με άλλες eGO έξυπνες πρίζες
Αποδοχή

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.efergy.gr και την βελτίωση της online εμπειρία σας. Πατήστε "Αποδοχή Cookies" για να συνεχίσετε.