Προσφορες

Υπάρχουν 6 προϊόντα.
Προβολή 1 - 6 από 6
 • eSockets - Τηλεχειριζόμενες πρίζες
  RCS3S001

  Οι τηλεχειριζόμενες πρίζες  της efergy σας επιτρέπουν να ελέγχετε απομακρυσμένα τις συσκευές του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε χρόνο, ηλεκτρική ενέργεια και χρήματα. Ενεργοποιείστε ή απανεργοποιείσετε οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή όπως υπολογιστές, τηλεοράσεις, φούρνους μικροκυμάτων, λάμπες κτλ.

  22,57 € 28,22 € -20%
 • e-Home SK
  EHSK01

  Το e-Home SK έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Το πακέτο αυτό περιέχει το κέντρο ελέγχου RM PRO και 3 τηλεχειριζόμενες πρίζες (RCS). Οι έξυπνες αυτές πρίζες θα σας δώσουν πρόσβαση στον έλεγχο λειτουργίας των συσκευών που έχετε συνδέσει, μέσα από την ίδια εφαρμογή.

  68,94 € 76,60 € -10%
 • Σύστημα Engage Gateway με οθόνη
  EFG011

  Το Σύστημα Engage με οθόνη είναι ένα ολοκληρωμένο, αυτόνομο σύστημα για να παρακολουθείτε τις ενεργειακές σας δαπάνες τόσο μέσω του internet σε πραγματικό χρόνο, αλλά και τοπικά με την ασύρματη οθόνη ELITE! Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό χρήστη στη πλατφόρμα ENGAGE και διαχειριστείτε τη κατανάλωση ενέργειας σας οποιαδήποτε στιγμή και από παντού! 

  104,83 €
 • e-Home PRO
  EHPR01

  Το πακέτο αυτό περιέχει το RM PRO, την έξυπνη πρίζα EGO και 3 τηλεχειριζόμενες πρίζες. Οι έξυπνες αυτές πρίζες θα σας δώσουν πρόσβαση στον έλεγχο λειτουργίας των συσκευών που έχετε συνδέσει, μέσα από την ίδια εφαρμογή. Δείτε και την κατανάλωση ενέργειας των συσκευών που θέλετε λόγω της έξυπνης πρίζας EGO που συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο

  106,24 € 124,99 € -15%
 • Σύστημα Engage Gateway 2 κυκλωμάτων
  EFG012

  Το Σύστημα Engage είναι ένα ολοκληρωμένο, αυτόνομο σύστημα για να παρακολουθείτε τις ενεργειακές δαπάνες 2 κυκλωμάτων, μέσω του internet σε πραγματικό χρόνο! Απλά δημιουργήστε δωρεάν ένα λογαριασμό χρήστη στη πλατφόρμα ENGAGE και διαχειριστείτε τη κατανάλωση ενέργειας σας οποιαδήποτε στιγμή και από παντού!

  108,86 €
 • e-Home xTRA
  EHX01

  Το πακέτο αυτό περιέχει το RM PRO, το σύστημα τηλεμέτρησης ENGAGE και 3 τηλεχειριζόμενες πρίζες. Με το πακέτο αυτό θα έχετε τον έλεγχο και την στιγμαιία κατανάλωση λειτουργίας των συσκευών ή των χώρων σας  όπου και αν βρίσκεστε, οποιαδήποτε στιγμή!

  161,28 €
Αποδοχή

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.efergy.gr και την βελτίωση της online εμπειρία σας. Πατήστε "Αποδοχή Cookies" για να συνεχίσετε.