Πρόσθετα πλατφόρμας Engage

Υπάρχουν 4 προϊόντα.
Προβολή 1 - 4 από 4
 • Engage Alert - Μηνιαίο Πακέτο

  Με το engage alert μείνετε πάντα ενημερωμένοι για οποιαδήποτε αλλαγή συμβεί στο λογαριασμό σας, είτε πρόκειται για υπέρβαση ορίου κατανάλωσης ή σφάλματος στον εξοπλισμό σας. Το αυτοματοποιημένο σύστημα ειδοποίησης μας θα σας ενημερώσει άμεσα για αυτήν την αλλαγή στο email σας. Πακέτο μηνιαίας συνδρομής.

  2,42 €
 • Engage Alert - 6-μηνο Πακέτο

  Με το engage alert μείνετε πάντα ενημερωμένοι για οποιαδήποτε αλλαγή συμβεί στο λογαριασμό σας, είτε πρόκειται για υπέρβαση ορίου κατανάλωσης ή σφάλματος στον εξοπλισμό σας. Το αυτοματοποιημένο σύστημα ειδοποίησης μας θα σας ενημερώσει άμεσα για αυτήν την αλλαγή στο email σας. Πακέτο 6-μηνιαίας συνδρομής.

  12,10 €
 • Engage Alert - 12-μηνο Πακέτο

  Με το engage alert μείνετε πάντα ενημερωμένοι για οποιαδήποτε αλλαγή συμβεί στο λογαριασμό σας, είτε πρόκειται για υπέρβαση ορίου κατανάλωσης ή σφάλματος στον εξοπλισμό σας. Το αυτοματοποιημένο σύστημα ειδοποίησης μας θα σας ενημερώσει άμεσα για αυτήν την αλλαγή στο email σας. Πακέτο 12-μηνιαίας συνδρομής.

  20,15 €
 • Engage Multi Software (add-on)
  EMS001

  Το engage multi είναι ένα νέο λογισμικό διαχείρισης πολλαπλών λογαριασμών χρηστών της πλατφόρμας engage. Τώρα μπορείτε εύκολα να διαχειρίζεστε και να ελέγχετε ταυτόχρονα όλους τους λογαριασμούς σας στη πλατφόρμα engage μέσα από ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας.

  64,51 €
Αποδοχή

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.efergy.gr και την βελτίωση της online εμπειρία σας. Πατήστε "Αποδοχή Cookies" για να συνεχίσετε.