Κορυφαίες πωλήσεις

Προβολή 1 - 24 από 24
 • Αισθητηρας MINI CT
  EFS0013

  Πρόσθετος αισθητήρας ρεύματος για τους ασύρματους μετρητές Elite, E2 και για το σύστημα Engage. Λειτουργεί με τους πομπούς μπαταρίας και ράγας. Για χρήση έως 100Α/φάση, ή μέγιστη εξωτερική διατομή καλωδίου 12 χιλιοστά.

  9,67 €
 • Συστημα Engage Gateway
  EFG010

  Το Σύστημα Engage είναι ένα ολοκληρωμένο, αυτόνομο σύστημα για να παρακολουθείτε τις ενεργειακές σας δαπάνες μέσω του internet σε πραγματικό χρόνο! Απλά δημιουργήστε δωρεάν ένα λογαριασμό χρήστη στη πλατφόρμα ENGAGE και διαχειριστείτε τη κατανάλωση ενέργειας σας οποιαδήποτε στιγμή και από παντού! Η συσκευή απευθύνετε σε όλους τους χρήστες και δεν έχουν...

  80,64 €
 • Αισθητηρας XL
  EFS0014

  Πρόσθετος αισθητήρας ρεύματος για τους ασύρματους μετρητές Elite, E2 και για το σύστημα Engage. Λειτουργεί με τους πομπούς μπαταρίας και ράγας. Για χρήση έως 120Α/φάση, ή μέγιστη εξωτερική διατομή καλωδίου από 12 έως 20 χιλιοστά.

  13,70 €
 • Πρόσθετο Σημείο Μέτρησης για engage
  EF040

  Ασύρματος Πομπός μπαταρίας και αισθητήρας MINI CT συμβατός για τους όλους τους ασύρματους μετρητές efergy Elite, E2 και για το σύστημα Engage, ως προσθετικό σημείο μέτρησης.

  28,22 €
 • Ασύρματος Μετρητής Ενέργειας Elite Classic
  EF003

  Μια πολύ απλή και οικονομική λύση, ο ασύρματος μετρητής ηλεκτρικής ενέργειας Elite Classic σας προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε, ώστε να εξοικονομήσει ενέργεια και χρήματα, από τη πρώτη κιόλας μέρα χρήσης του.

  52,41 €
 • Συστημα Engage Gateway 3Φ
  EFG0103

  Για χρήση σε τριφασικές παροχές. Το Σύστημα Engage είναι ένα ολοκληρωμένο, αυτόνομο σύστημα για να παρακολουθείτε τις ενεργειακές σας δαπάνες μέσω του internet σε πραγματικό χρόνο! Απλά δημιουργήστε δωρεάν ένα λογαριασμό χρήστη στη πλατφόρμα ENGAGE και διαχειριστείτε τη κατανάλωση ενέργειας σας οποιαδήποτε στιγμή και από παντού! Το κιτ απευθύνετε σε όλους...

  100,80 €
 • Συσκευή Engage hub
  EFG003

  Το engage hub είναι η μοναδική συσκευή που χρειάζεστε για να παρακολουθείτε τις ενεργειακές σας δαπάνες μέσω του internet σε πραγματικό χρόνο! Απλά δημιουργήστε δωρεάν ένα λογαριασμό χρήστη στη πλατφόρμα ENGAGE και διαχειριστείτε τη κατανάλωση ενέργειας σας οποιαδήποτε στιγμή και από παντού! Η συσκευή αυτή απευθύνετε μόνο σε χρήστες που έχουν ήδη...

  52,41 €
 • eGO - Έξυπνη πρίζα
  EF030

  Παρακολούθηση κατανάλωσης ενέργειας και έλεγχος συσκευής ή ομάδας συσκευών με μια μόνο πρίζα. Η eGΟ σας βοηθάει να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο τη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας αλλά και τη λειτουργία της συσκευής σας μέσα από το κινητό σας! Απλά, συνδέστε την στο WiFi του χώρο σου!

  52,41 €
 • Ασύρματος Μετρητής Ενέργειας Ε2 Classic
  EF010

  Ο μετρητής E2 Classic είναι ο πιο εξελιγμένος, έξυπνος και καλαίσθητος μετρητής της efergy, προσφέροντας περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες, που θα κεντρίσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των πελατών για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

  72,57 €
 • e2 classic 3-Φ
  EF0103

  Χρήση σε τριφασικές εγκαταστάσεις. Ο Ε2 Classic είναι ο πιο εξελιγμένος, έξυπνος και καλαίσθητος μετρητής της efergy, προσφέροντας περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες, που θα κεντρίσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των πελατών για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

  92,73 €
 • Τριφασικός Ασύρματος Μετρητής Elite Classic
  EF0033

  Για χρήση σε τριφασικές εγκαταστάσεις. Μια πολύ απλή και οικονομική λύση, προσφέροντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται ο καταναλωτής να γνωρίζει ώστε να εξοικονομήσει ενέργεια και χρήματα, από τη πρώτη κιόλας μέρα χρήσης του.

  72,57 €
 • Κέντρο ελέγχου συσκευών RM Pro
  BLRM01

  Αποκτήστε το πλήρη έλεγχο των συσκευών σας μέσα από το κινητό σας! Το RM Pro χρησιμοποιεί τη τελευταία τεχνολογία υπέρυθρων και ασύρματων δικτύων επικοινωνίας ελέγχου των συσκευών σας μέσα από το κινητό σας. Ξεχάστε πλέον όλα τα τηλεχειριστήρια που έχετε στο σπίτι σας.

  48,38 €
 • Συσκευή AirControl
  AC0080

  Πλήρης  έλεγχος λειτουργίας κλιματιστικού με μια μόνο συσκευή! Κάντε το κλιματιστικό σας πιο έξυπνο, αποκτήστε έλεγχο της λειτουργίας του οποιαδήποτε στιγμή και από παντού, ένω εξοικονομείτε έως και 20% από τον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας ρεύματος!

  100,80 €
 • Engage Multi Software (add-on)
  EMS001

  Το engage multi είναι ένα νέο λογισμικό διαχείρισης πολλαπλών λογαριασμών χρηστών της πλατφόρμας engage. Τώρα μπορείτε εύκολα να διαχειρίζεστε και να ελέγχετε ταυτόχρονα όλους τους λογαριασμούς σας στη πλατφόρμα engage μέσα από ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας.

  64,51 €
 • e-Home SK
  EHSK01

  Το e-Home SK έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Το πακέτο αυτό περιέχει το κέντρο ελέγχου RM PRO και 3 τηλεχειριζόμενες πρίζες (RCS). Οι έξυπνες αυτές πρίζες θα σας δώσουν πρόσβαση στον έλεγχο λειτουργίας των συσκευών που έχετε συνδέσει, μέσα από την ίδια εφαρμογή.

  68,94 € 76,60 € -10%
 • Συστημα Engage Solar kit
  EFG020

  Το Σύστημα Engage Solar είναι ένα ολοκληρωμένο, σύστημα για να παρακολουθείτε τις ενεργειακές σας δαπάνες και παραγωγή ενέργειας από το φωτοβολταϊκό σας, μέσω του internet σε πραγματικό χρόνο! Απλά δημιουργήστε δωρεάν ένα λογαριασμό χρήστη στη πλατφόρμα ENGAGE και διαχειριστείτε τη κατανάλωση ενέργειας σας οποιαδήποτε στιγμή και από παντού!

  108,86 €
 • Elite classic 3-Φ XL
  EFX0033

  Για χρήση σε υψηλής ισχύος παροχές μόνο. Μια πολύ απλή και οικονομική λύση, προσφέροντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται ο καταναλωτής να γνωρίζει ώστε να εξοικονομήσει ενέργεια και χρήματα, από τη πρώτη κιόλας μέρα χρήσης του.

  93,54 €
 • eSockets - Τηλεχειριζόμενες πρίζες
  RCS3S001

  Οι τηλεχειριζόμενες πρίζες  της efergy σας επιτρέπουν να ελέγχετε απομακρυσμένα τις συσκευές του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε χρόνο, ηλεκτρική ενέργεια και χρήματα. Ενεργοποιείστε ή απανεργοποιείσετε οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή όπως υπολογιστές, τηλεοράσεις, φούρνους μικροκυμάτων, λάμπες κτλ.

  22,57 € 28,22 € -20%
 • Σύστημα Engage Gateway 2 κυκλωμάτων
  EFG012

  Το Σύστημα Engage είναι ένα ολοκληρωμένο, αυτόνομο σύστημα για να παρακολουθείτε τις ενεργειακές δαπάνες 2 κυκλωμάτων, μέσω του internet σε πραγματικό χρόνο! Απλά δημιουργήστε δωρεάν ένα λογαριασμό χρήστη στη πλατφόρμα ENGAGE και διαχειριστείτε τη κατανάλωση ενέργειας σας οποιαδήποτε στιγμή και από παντού!

  108,86 €
 • E2 + Engage Hub
  SEF010

  Ενα πλήρες πακέτο παρακολούθησης ενέργειας, που περιλαμβάνει τον ασύρματο μετρητή ενέργειας E2 για να γνωρίζετε άμεσα το κόστος του ηλεκτρικού σας αλλά και να αποθηκεύτετε ΧΩΡΙΣ INTERNET τα δεδομένα σας στον υπολογιστή σας, και το ENGAGE HUB, για να παρακολουθείτε τη κατανάλωσης σας οποιαδήποτε στιγμή και από παντού! Διαθέσιμο μόνο για online αγορές

  124,99 €
 • E2 Classic 3-Φ XL με Engage Combo
  EFXG013

  Ένα πλήρες επαγγελματικό σύστημα για να παρακολουθείτε τις ενεργειακές σας δαπάνες από το internet, σε πραγματικό χρόνο, αλλά και μέσα από την οθόνη του Ε2 τοπικά! Διαχειριστείτε με υψηλή ανάλυση τη κατανάλωση ενέργειας σας οποιαδήποτε στιγμή, από παντού! Για χρήση σε Τριφασικές παροχές υψηλής ισχύος.

  161,28 €
 • Engage Alert - Μηνιαίο Πακέτο

  Με το engage alert μείνετε πάντα ενημερωμένοι για οποιαδήποτε αλλαγή συμβεί στο λογαριασμό σας, είτε πρόκειται για υπέρβαση ορίου κατανάλωσης ή σφάλματος στον εξοπλισμό σας. Το αυτοματοποιημένο σύστημα ειδοποίησης μας θα σας ενημερώσει άμεσα για αυτήν την αλλαγή στο email σας. Πακέτο μηνιαίας συνδρομής.

  2,42 €
 • Σύστημα Engage Gateway με οθόνη
  EFG011

  Το Σύστημα Engage με οθόνη είναι ένα ολοκληρωμένο, αυτόνομο σύστημα για να παρακολουθείτε τις ενεργειακές σας δαπάνες τόσο μέσω του internet σε πραγματικό χρόνο, αλλά και τοπικά με την ασύρματη οθόνη ELITE! Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό χρήστη στη πλατφόρμα ENGAGE και διαχειριστείτε τη κατανάλωση ενέργειας σας οποιαδήποτε στιγμή και από παντού! 

  104,83 €
 • Engage Alert - 12-μηνο Πακέτο

  Με το engage alert μείνετε πάντα ενημερωμένοι για οποιαδήποτε αλλαγή συμβεί στο λογαριασμό σας, είτε πρόκειται για υπέρβαση ορίου κατανάλωσης ή σφάλματος στον εξοπλισμό σας. Το αυτοματοποιημένο σύστημα ειδοποίησης μας θα σας ενημερώσει άμεσα για αυτήν την αλλαγή στο email σας. Πακέτο 12-μηνιαίας συνδρομής.

  20,15 €
Αποδοχή

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.efergy.gr και την βελτίωση της online εμπειρία σας. Πατήστε "Αποδοχή Cookies" για να συνεχίσετε.