ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους Όρους Συναλλαγών πριν πραγματοποιήσετε τη παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Με τη παραγγελία σας αποδέχεστε πλήρως τους αναγραφόμενους όρους και τρόπους συναλλαγής. Μπορείτε να κρατήσετε ένα αντίγραφο του παρόντος έγγραφου για μελλοντική σας χρήση, σε περίπτωση που θα το χρειαστείτε.  
«εμείς» αναφέρετε στην εταιρία EFERGY HELLAS I.K.E, νόμιμο και αποκλειστικό εκπρόσωπο και αντιπρόσωπο της Efergy Technologies LTD για τη Ν.Α. Ευρώπη, η οποία θα αναφέρετε ως Efergy Hellas για συντομία
«εσείς» αναφέρετε στο πελάτη
«η ιστοσελίδα» αναφέρετε στο efergy.gr 

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ EFERGY HELLAS P.C.

Η efergy.gr είναι αποκλειστική ιδιοκτησία και λειτουργία της EFERGY HELLAS I.K.E., με διακριτικό τίτλο EFERGY HELLAS P.C.. Η έδρα της εταιρία βρίσκεται στην Ελλάδα, στην οδό Θεσσαλονίκης 115, Ωραιόκαστρο (περιοχή Γαλλήνη), Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 570 13, με ΑΦΜ 800466103. Αυτή είναι η φορολογική και αλληλογραφίας διεύθυνση της εταιρίας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο sales@efergy.gr για περισσότερες πληροφορίες, ή στο τηλέφωνο (+30) 2310 535 577.  


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ  :  Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται σε αποδοχή και διαθεσιμότητα. Με την ολοκλήρωση της επιθυμητής σας παραγγελίας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο λογαριασμό e-mail που ορίσατε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας, επιβεβαιώνοντας τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Το μήνυμα που θα λάβετε ορίζει ότι έχουμε ενημερωθεί για τη καταχώρηση της παραγγελίας σας, και ΟΧΙ ότι έχει εκτελεστεί. Παρακαλούμε να ελέγξετε ότι έχετε συμπληρώσει σωστά όλα τα στοιχεία σας, επιλογή προϊόντος(ων), στοιχεία παραλήπτη, διεύθυνση και τρόπος αποστολής παραγγελίας.

Σε περίπτωση μη ακύρωσης της παραγγελίας από μέρους σας, η καταχωρημένη παραγγελία σας θα γίνει αποδεκτή και θα εκτελεστεί από την efergy hellas P.C., ενημερώνοντας σας για τη πορεία της παραγγελίας με σχετικό e-mail. Η αποδοχή, ολοκλήρωση και αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται από τη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα και είναι στην Ελληνική γλώσσα.

Η ακύρωση της παραγγελίας σας γίνεται δεκτή εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής e-mail αποδεικτικού παραγγελίας. Για την εντολή ακύρωσης της παραγγελίας σας προς την εταιρία μας, παρακαλούμε να μας αποστείλατε σχετική έγγραφη ενημέρωση μέσω e-mail στο eshop@efergy.gr, διατυπώνοντας τους λόγους ακύρωσης της παραγγελίας σας, συμπεριλαμβάνοντας τα πλήρη στοιχεία παραγγελία σας όπως και τον αριθμό αυτής. Διατηρούμε το δικαίωμα η παραγγελία σας να μην γίνει αποδεκτή σε περίπτωση που για παράδειγμα δεν έχει επιτευχθεί έγκυρη πληρωμή, ισχύουν περιορισμοί στη διεύθυνση αποστολής, δεν υπάρχει διαθεσιμότητα προϊόντος(ων) στην αποθήκη την ώρα της παραγγελίας ή το(α) προϊόν(τα) δεν πληρούν τα πιστοποιητικά καταλληλότητας ποιότητας και χρήσης που διαθέτουμε, και έχουν αποσυρθεί. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε εσάς ή τρίτους σε περίπτωση απόσυρσης ή κατάργησης προϊόντος(ων) από την ιστοσελίδα μας, ακόμα και ένα έχει γίνει παραγγελία αυτού(ων).

ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ :  Οι αναγραφόμενες τιμές στην ιστοσελίδα μας είναι σε ΕΥΡΩ (€) και συμπεριλαμβάνουν τον αναλογούντα Φ.Π.Α. 24%. Όλες οι τιμές και προσφορές μας είναι έγκυρες, όπως αναγράφονται και κατά τη περίοδο ισχύος των προσφορών μας. Οι αναγραφόμενες τιμές μας ισχύουν και αποδέχονται από εμάς με τη παραγγελία σας, και δεν ισχύουν σε περίπτωσης προφανούς τυπογραφικού λάθους. Σε περίπτωση που επιθυμείτε οικονομική προσφορά με απαλλαγή Φ.Π.Α., παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο sales@efergy.gr.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ  :  Η efergy.gr αποδέχεται πληρωμές με Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, με Πιστωτική Κάρτα μέσω PayPal, VISA και MasterCard μέσω VIVA PAYMENTS. Η πληρωμή θα πραγματοποιείται μετά τον έλεγχο διαθεσιμότητας προϊόντων και με την αποστολή της παραγγελία σας. Πραγματοποιείται επιβεβαίωση ότι η πιστωτική/χρεωστική κάρτας που χρησιμοποιείται για τη παραγγελία είναι δική σας ή σας έχει εξουσιοδοτήσει την άδεια χρήσης αυτής ο κάτοχος της κάρτας. Όλες οι πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες υπόκεινται σε έλεγχο εγκυρότητας και σε έγκριση συναλλαγής από τον εκδότη της κάρτας. Σε περίπτωση μη έγκρισης συναλλαγής από τον εκδότη, η EFERGY HELLAS P.C. δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην διεκπεραίωση, αποστολή της παραγγελία σας ή ακόμα και ακύρωση αυτής.

Επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων - Δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης από τον πελάτη

Ο ΠΕΛΑΤΗΣ έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την σύμβαση αγοράς μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης παροχής υπηρεσιών (όταν πρόκειται τέτοια σύμβαση), ή από την παράδοση (όταν πρόκειται για προϊόντα) και μάλιστα όταν είναι πολλά προϊόντα στην ίδια παραγγελία από την παράδοση και του τελευταίου ενώ όταν υπάρχει υποχρέωση παράδοσης προϊόντων σε τακτά διαστήματα από την παράδοση του πρώτου. Η υπαναχώρηση γίνεται υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:


1. Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και χωρίς καμία επιβάρυνση και αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους.
2. Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως ή και ηλεκτρονικά και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ είναι υποχρεωμένη να αποστείλει επιβεβαίωση της παραλαβής δήλωσης υπαναχώρησης μόλις αυτή περιέλθει σε αυτήν. Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ υποχρεούται να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε το πολύ μέσα σε 14 μέρες από την παραλαβή των προϊόντων.
3. Δεν επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής παράδοσης αν ο πελάτης είχε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλο από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρει ο ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
4. Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, θα γίνεται με τον ίδιο μέσο με το οποίο είχε γίνει η αρχική είσπραξη. Συγκεκριμένα στην περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας ως εξής: σε περίπτωση που μέχρι την υπαναχώρηση και επιστροφή του είδους έχει καταβληθεί στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ το τίμημα από την Τράπεζα, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη. Η εταιρεία κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από την προμνησθείσα σύμβαση. Στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά, εάν ο πελάτης είχε επιλέξει την δυνατότητα "παραλαβή από το κατάστημα", θα γίνεται με επιστροφή των χρημάτων του σε αυτόν από το κατάστημα στο οποίο πραγματοποίησε την παραλαβή του προϊόντος. Σε περίπτωση πληρωμής με τραπεζικό έμβασμα η επιστροφή θα γίνεται επίσης με τραπεζικό έμβασμα στον ίδιο λογαριασμό του πελάτη.
5. Ο πελάτης ευθύνεται να αποζημιώσει την εταιρεία αν έκανε χρήση άλλη από εκείνη που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών στο διάστημα μέχρι τη δήλωση της υπαναχώρησης. Η διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών θα πρέπει να γίνει με βάση την πληροφόρηση που παρέχεται πάνω στην εξωτερική συσκευασία κάθε προϊόντος, καθώς και τις συμπληρωματικές πληροφορίες που παρέχει η εταιρεία και πάντως χωρίς να ανοιχθεί η συσκευασία των προϊόντων και να τεθεί σε λειτουργία το αγαθό. Η εταιρεία είναι πρόθυμη να ενημερώσει τον πελάτη για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την φύση και την λειτουργία των προϊόντων παρέχοντας επιπλέον πληροφοριακό υλικό με ηλεκτρονικό ή άλλο τρόπο. Σε περίπτωση ανοίγματος της συσκευασίας ή και θέσης σε λειτουργία των προϊόντων η αξία τους αυτομάτως μειώνεται καθώς το προϊόν χαρακτηρίζεται ως μεταχειρισμένο και ο πελάτης οφείλει να αποζημιώσει την εταιρεία για την μείωση της αξίας του προϊόντος. Η μείωση της αξίας από το άνοιγμα της συσκευασίας και επακόλουθα από τον χαρακτηρισμό του προϊόντος ως μεταχειρισμένου εξετάζεται κατά περίπτωση και καθορίζεται από την εταιρεία και συνήθως είναι της τάξης του 20%-30%. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δικαιούται να συμφωνήσει με τον πελάτη την αποζημίωσή της ακόμα και με αμοιβαίο συμψηφισμό.
6. Σε περίπτωση που η υπαναχώρηση αφορά παροχή υπηρεσιών, ο πελάτης οφείλει να καταβάλει ένα ποσό ανάλογο προς τα παρασχεθέντα μέχρι τη δήλωση υπαναχώρησης.
7. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το Ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  :  Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω συνεργαζόμενης ιδιωτικής εταιρίας αποστολών, της επιλογής μας. Η βασική χρώση αποστολή παραγγελίας είναι στα € 5,00, και ισχύει για όλους τους χερσαίου και νησιωτικούς προορισμούς εντός Ελλάδος. 

Για αποστολές σε δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες περιοχές εντός Ελλάδος, όπως και για αποστολές εκτός Ελλάδος, η αναγραφόμενη τιμή ΔΕΝ ισχύει, και θα γίνεται τηλεφωνική ή έγγραφη επικοινωνία μαζί σας για διεκπεραίωση και ομόφωνη συμφωνία σχετικά με τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας. 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ  :  Για την ακύρωση παραγγελίας, παρακαλούμε να γίνεται ενημέρωση με έγγραφη ειδοποίηση στο eshop@efergy.gr, αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας και τους λόγους ακύρωσης αυτής.  Η περίοδος έγκυρης ακύρωσης παραγγελίας είναι 14 ημέρες από τη στιγμή παραλαβής σχετικού ενημερωτικού e-mail από την εταιρίας μας ότι έχει παραληφθεί η παραγγελία σας. Σε περίπτωση που έχετε ήδη παραλαβή το(α) προϊόν(τα) και επιθυμείτε να γίνει επιστροφή αυτών, θα πρέπει να το(α) διατηρήσετε σε άριστη κατάσταση, στην αρχική του συσκευασία, με όλα τα συνοδευόμενα έγγραφα εντός της συσκευασίας, και να αποσταλούν στη διεύθυνση: Θεσσαλονίκης 115, Ωραιόκαστρο (περιοχή Γαλλήνη), Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 570 13.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ(ΩΝ) & ΧΡΗΜΑΤΩΝ  :  Πιστεύουμε στην σωστή και άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, αλλά σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε πίσω προϊόν ή προϊόντα που αγοράστηκαν από την ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τα παρακάτω, πριν προβείτε στην επιστροφή:

Ακύρωση παραγγελίας.  
Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας εντός 14 ημερών από τη παραλαβή της, δικαιούστε να σας επιστραφεί πλήρως το ποσό της παραγγελίας σας, εξαιρουμένου του κόστους μεταφορικών. Η ακύρωση της παραγγελίας σας γίνεται εγγράφως στο eshop@efergy.gr, δηλώνοντας τα στοιχεία σας, τους λόγους ακύρωσης και τον αριθμό παραγγελίας σας. Η επιστροφή του τιμήματος της παραγγελίας που πληρώσατε, θα σας επιστραφεί με τον ίδιο τρόπο που κάνατε την αγορά σας, εκτός από την επιλογή της αντικαταβολής, και θα πρέπει να μας δηλώσετε το Τραπεζικό σας λογαριασμό για να πραγματοποιηθεί η κατάθεση των χρημάτων σας. Η efergy hellas P.C. θα πραγματοποιήσει τη συναλλαγή και επιστροφή των χρημάτων σας εντός 30 ημερών από τη μέρα παραλαβής της εντολής ακύρωσης της παραγγελία σας. Σε περίπτωση που έχετε ήδη παραλάβει το(α) προϊόν(τα), θα πρέπει πρώτα να επιστραφούν στη διεύθυνσηΘεσσαλονίκης 115, Ωραιόκαστρο (περιοχή Γαλλήνη), Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 570 13, σε άριστη κατάσταση, και εντός της αρχικής σας συσκευασίας, ώστε έπειτα από τη παραλαβή και έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί , θα εκτελεστεί η διαδικασία της επιστροφής των χρημάτων σας.

Επιστροφή χρημάτων 
Σε περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι με τη παραγγελία σας από την efergy.gr παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί  μας στο eshop@efergy.gr διατυπώνοντας τα στοιχεία σας, τον αριθμό παραγγελίας σας, και τους λόγους ακύρωσης και αίτησης επιστροφής των χρημάτων σας. Παρακαλούμε να επιστρέψετε το(α) προϊόν(τα) που αγοράσατε μέσω της ιστοσελίδας μας σε άριστη κατάσταση στην αρχική τους συσκευασία και με όλα τα συνοδευόμενα έντυπα εντός της συσκευασίας. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο με τους παραπάνω όρους και στη διεύθυνση Θεσσαλονίκης 115, Ωραιόκαστρο (περιοχή Γαλλήνη), Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 570 13. Με τη παραλαβή, θα πραγματοποιηθεί έλεγχος της αποστολής επιστροφής σας, για να επιβεβαιωθεί ότι ισχύουν τα παραπάνω, και σε έγκυρη κατάσταση θα πραγματοποιηθεί η συναλλαγή επιστροφής των χρημάτων σας, εντός 30 ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής.  

Επιστροφή προϊόντων αντικατάστασης
Όταν παραλάβετε ένα προϊόν αντικατάστασης εντός 14 ημερών μπορείτε αν επιθυμείτε την ακύρωση και επιστροφή του. Για την ακύρωση της παραγγελίας σας παρακαλούμε διαβάστε τους όρους της παραγράφου Ακύρωση Παραγγελίας παραπάνω. Παρακαλούμε οι επιστροφές των ελαττωματικών προϊόντων να αποστέλλονται στη διεύθυνση Θεσσαλονίκης 115, Ωραιόκαστρο (περιοχή Γαλλήνη), Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 570 13. Η επιστροφή του(ων) προϊόντος(ων) να  γίνεται δεκτή μόνο στην αρχική τους συσκευασία. Με τη παραλαβή του(ων) ελαττωματικού(ων) προϊόντος(ων) θα σας επιστρέψουμε €5,00 επιπλέον της παραγγελίας σας, για το κόστος αποστολής αυτών. 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ  :  Η EFERGY HELLAS P.C. διαθέτει για όλο το πελατολόγιο της τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης και τεχνικής υποστήριξης προϊόντων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30) 2310 535 577 καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00, ώρα Ελλάδος.   


ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΡΙΤΩΝ  :  Κατά περιόδους μπορεί να συμπεριλάβουμε διαδικτυακούς συνδέσμους με άλλους διαδικτυακούς τόπους και ιστοσελίδες, που λειτουργούν από και για τρίτους, όπως και διαφημίσεις. Η efergy hellas p.c. δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των συγκεκριμένων τοποθεσιών, εκτός αυτού του ιστότοπου. Γενικά η efergy hellas p.c. δεν φέρει και ούτε είναι υπεύθυνη για την εμφάνιση του περιεχομένου, προϊόντα πωλήσεων και εμφάνιση πληροφοριών τρίτων ιστότοπων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ  :  Τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρείτε στην ιστοσελίδα μας κατά τη διάρκεια της εγγραφής και παραγγελία σας, καταχωρούνται και κρατούνται αποκλειστικά στη βάση δεδομένων μας. Σε ειδικές περιπτώσεις, συγκεκριμένα προσωπικά σας στοιχεία μπορεί να χρησιμοποιηθούν από την efergy hellas p.c. για λόγους πρόσθετων υπηρεσιών προς εσάς από την εταιρία μας, όπως:

  1. διεκπεραίωση και απάντηση παραπόνων
  2. για σκοπούς χρεώσεων
  3. βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών μας
  4. για σκοπούς έρευνας αγοράς
  5. παρακολούθηση ή καταγραφή επικοινωνίας πελατών για τον έλεγχο ποιότητας και για εκπαιδευτικούς σκοπούς
  6. διαφημιστικούς σκοπούς, όπως για τη προώθηση νέων προϊόντων και υπηρεσιών μας, που πιστεύουμε θα είναι του ενδιαφέροντός σας
  7. διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που έχετε δηλώσει.

Κατά περιόδους μπορεί να πραγματοποιήσουμε επικοινωνία μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), τηλεφωνικά, με φαξ ή με έγγραφη επιστολή. Μπορεί να γίνει χρήση των στοιχείων σας για βελτίωση της ιστοσελίδας μας, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ  :  Δεσμευόμαστε για τη πλήρη διασφάλιση των πληροφοριών σας. Για αποφυγή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης ή αποκάλυψης πληροφοριών, έχουμε θέσει σε εφαρμογή κατάλληλες φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για τη διασφάλιση και ασφάλεια των πληροφοριών που συλλέγουμε στον ιστότοπο μας.

Cookies
Η efergy hellas p.c. έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία, τα οποία απoστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως τη efergy.gr να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα www.efergy.gr.

Περιορισμός προσωπικών δεδομένων
Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να περιορίσετε τη συλλογή ή τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων με τους παρακάτω τρόπους:

  1. όταν και όπου σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μια φόρμα στην ιστοσελίδα μας, θα εντοπίσετε κάποιο σχετικό κουτάκι που θα αναφέρει ότι «δεν επιθυμώ τη χρήση των προσωπικών μου δεδομένων για αποστολή μελλοντικών ενημερώσεων ή για  διαφημιστικούς σκοπούς». Κάντε κλικ σε αυτό για επιλογή.
  2. σε περιπτώσεις που στο παρελθόν είχατε αποδεχτεί να δέχεστε σχετικές ενημερώσεις και προωθητικές ενέργειες από την εταιρία μας, μπορείτε να αλλάξετε και να καταργήσετε αυτή την επιλογή με έγγραφη επιστολή σας στην ηλεκτρονικής μας διεύθυνση sales@efergy.gr
 

Η efergy hellas p.c. δεν θα μεταβιβάσει ούτε θα παραχωρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, εκτός σε ειδικές περιπτώσεις, όπου μας έχετε παραχωρήσει τη σχετική άδεια χρήσης και προώθησης αυτών, ή κρίνεται απαραίτητο να από τη πλευρά σας να μας παραχωρήσετε σχετική εντολή για να προωθήσουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους, η οποία θα πρέπει να γίνει εγγράφως προς την εταιρία μας.


Αποδοχή

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.efergy.gr και την βελτίωση της online εμπειρία σας. Πατήστε "Αποδοχή Cookies" για να συνεχίσετε.