Αρχική > Τηλεμέτρηση engage > Συστήματα engage gateway

Συστήματα engage gateway

efarmogi engage

Σύστημα engage gateway

Είναι ένας ολοκληρωμένος, αυτόνομος εξοπλισμός για να παρακολουθείτε τις ενεργειακές σας δαπάνες μέσω του internet σε πραγματικό χρόνο. Το κιτ περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για να ξεκινήσετε να ελέγχετε τις ενεργειακές σας δαπάνες οποιαδήποτε στιγμή και από παντού!

engage solar image

Σύστημα engage solar

Με το σύστημα engage solar μπορείτε να παρακολουθείτε ταυτόχρονα τη γενική κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας του σπιτιού σας, ενώ παράλληλα ελέγχετε και τη παραγωγή ενέργειας από το φωτοβολταϊκό σας. Η online πλατφόρμα μας θα υπολογίζει για εσάς το κέρδος σας και τη διαφορά μεταξύ της παραγωγής και της κατανάλωσης σας κάθε στιγμή!

engage multi dashboard

Λογισμικό engage multi

Το νέο λογισμικό engage multi σας προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες, ώστε να μπορείτε να έχετε τον έλεγχο καταναλώσεων έως και 5 κυκλωμάτων ανά λογαριασμό χρήστη, αλλά και τη ταυτόχρονη προβολή άλλων σας λογαριασμών χρήστη engage, σε ένα ενιαίο πίνακα ελέγχου. 

engage Hub Angle 1

Συσκευή hub solo

Έχετε ήδη έναν από τους ασύρματους μετρητές efergy Elite/E2 ;

Αποκτήστε από σήμερα, πρόσβαση στα ενεργειακά σας δεδομένα από παντού και οποιαδήποτε στιγμή με τη συσκευή engage hub solo.

Η εταιρία μας

Στην efergy σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε προϊόντα, που θα βοηθήσουν τον καταναλωτή να μειώσει το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος, με το πιο απλό, έυκολο και κατανοητό τρόπο.

Follow us

Ακολουθήστε την efergy hellas στα social media για άμεση ενημέρωση, τελευταία νέα, προτάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και ακόμα περισσότερα.

Επικοινωνία

Θεσσαλονίκης 115, Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη, 57013, Ελλάδα
email: [email protected]
Ώρες λειτ.: Δ-Π 10:00-18:00

Nesletter

Εγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας στο email σας.

Προϊόντα

Γρήγορη πρόσβαση

Υποστήριξη

Σχετικά