Ας γνωριστούμε

Στην efergy, έχουμε τις λύσεις για να μειώσετε το κόστος του λογαριασμού του ηλεκτρικού σας με το πιο εύκολο, απλό και ξεκάθαρο τρόπο.

Ποίοι είμαστε

Η efergy είναι ένας παγκόσμιος κατασκευαστής προϊόντων εξοικονόμησης ενέργειας και αυτοματισμών σπιτιού, με σκοπό τη καλύτερη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Η εταιρία μας σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει μετρητές ενέργειας με ασύρματη οθόνη προβολής, συστήματα τηλεμετρίας και συναφή προϊόντα για την αγορά του λιανικού εμπορίου εξοικονόμησης ενέργειας και έξυπνων συστημάτων μέτρησης.

Τι κάνουμε

Η efergy κατασκευάζει όλα τα προϊόντα της στο ιδιόκτητο εργοστάσιο στη Κίνα, με τμήματα R&D τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ασία, και συνεργασίες σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Σχεδιάζουμε εξατομικευμένα προϊόντα για να ταιριάξουν στις στρατηγικές των πελατών μας, προσφέροντας ελκυστικά, χαμηλού κόστους και καινοτόμα προϊόντα ενεργειακής συνείδησης. Η δέσμευσή μας στις τεχνολογίες του μέλλοντος, διασφαλίζει τη καινοτομία και πρωτοπορία μας στο βιομηχανικό μας τομέα.

Η τεχνολογία μας

Εστιάζουμε στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και στην ικανοποίηση των πελατών σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα καινοτομίας των προϊόντων μας και την εξαιρετική υποστήριξη των πελατών μας.

Η efergy στηρίζεται σε μια νέα και δυναμική ομάδα εξέλιξης προϊόντων, που αποτελείται από Επιστήμονες Κοινωνικών Επιστημών, Σχεδιαστές Βιομηχανικών και IU εφαρμογών και Ηλεκτρονικών Μηχανικών. Έχουμε συνάψει εταιρικές συνεργασίες με Εταιρίες Υψηλής Τεχνολογίας, προσφέροντας μας ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη. Ένας από τους βασικούς τομείς της Έρευνας και Ανάπτυξης μας είναι η ένταξη των συστημάτων μας στο Σύστημα Υποδομών Advanced Metering (AMI). Αυτή τη στιγμή διαθέτουμε οθόνες μετρητών και συσκευές που είναι συνδεδεμένες με PLC (PRIME) και Zigbee πρότυπα.

Mετρητές ενέργειας με οθόνη

Ασύρματης τεχνολογίας

Μέτρηση μέσω internet

Online πλατφόρμα διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας

Συστήματα τηλεμετρίας

Εξοπλισμός για χρήση με την online πλατφόρμα engage

Αυτοματισμοί σπιτιού

Έξυπνες συσκευές απομακρυσμένου ελέγχου και αυτοματισμού

1500000+

Πωλήσεις μετρητών

350+

Σημεία πώλησης

30+

Χώρες παρουσίας

Συνεργαστείτε μαζί μας

Η Efergy Hellas IKE συνεργάζεται με επιχειρήσεις, εταιρίες Προμήθειας Ενέργειας και με το Δημόσιο Τομέα για τη παροχή μιας ποικιλίας προϊόντων και υπηρεσιών, που διαθέτουμε.

Προσαρμόζουμε τις λύσεις μας για να καλύψουν τις στρατηγικές και τους στόχους των Υπηρεσιών Προμήθειας Ενέργειας. Η δέσμευσή μας είναι να συμβάλλουμε στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της χρησιμότητας και του κόσμου των καταναλωτών και ως αποτέλεσμα να βελτιώσουμε την ικανοποίηση (διατήρηση των πελατών) και εμπιστοσύνη (πίστη στο σήμα). Στην efergy είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε τις κυβερνήσεις και τους δημόσιους οργανισμούς να επιτύχουν τους στόχους τους για μείωση στις εκπομπές άνθρακα. Οι λύσεις και δυνατότητες μας είναι 100% επεκτάσιμες για μικρά, μεσαία ή μεγάλα έργα εξοικονόμησης ενέργειας. Εάν είστε ηλεκτρολόγος, τεχνικός, εγκαταστάτης φωτοβολταϊκών, μεγάλη αλυσίδα λιανικής ή χονδρικής διάθεσης ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού υλικού ή ακόμα και μια μικρή επιχείρηση, μπορείτε να ενταχθείτε στο δίκτυο διανομής της efergy.

Πελατολόγιο

Οι συνεργάτες μας

Ο συναιτερισμός με άλλες Εταιρίες είναι σοβαρή υπόθεση για εμάς. Σε ένα τόσο ραγδαία εξελισσόμενο κλάδο, γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τα πάντα μόνοι μας και πρέπει να διαμορφώσουμε τη στρατηγική συμμαχιών.

Αυτές είναι οι βασικές εταιρείες που συνεργαζόμαστε: Silver Spring Technologies, Rexense, Hilderband, Protronic, Echelon, Sentec, Trilliant και άλλοι.

Η περιβαντολλογική πολιτική μας

Έχουμε διασφαλίσει ότι κάνουμε να έχει ελάχιστες επιπτώσεις στο περιβάλλον και έχουμε θέσει ως στόχο τη 1 kWh ανά ημέρα ανά εργαζόμενο.

Στην efergy δεν θέλουμε απλά να βοηθήσουμε τους καταναλωτές να εξοικονομήσουν ενέργεια, πιστεύουμε ότι είναι ευθύνη μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ψάχνουμε πάντα για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες εξοικονόμησης ενέργειας, που θα βοηθήσουν τους χρήστες να εξοικονομήσουν ενέργεια σε όλες τους χώρους του σπιτιού και της επιχείρησης τους, με σκοπό ένα πιο ποιοτικό τρόπο ζωής. Προσπαθούμε πάντα για την αριστεία και θέτουμε τα υψηλότερα πρότυπα για τον τρόπο που ασκούμε επιχειρηματική δραστηριότητα σε όλους τους τομείς μας, από την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως τη σωστή επιχειρηματική δεοντολογία. Με τη σειρά μας, περιμένουμε την ίδια δέσμευση από τους προμηθευτές μας. Για το λόγο αυτό έχουμε εγκρίνει το Κώδικα Δεοντολογίας Προμηθευτών, που περιέχει στοιχεία από τον Ηλεκτρονικό Κώδικα Συμπεριφοράς του κλάδου και πληροί τους Κανόνες και τα Πρότυπα της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ΔΟΕ), Social Accountability International (SAI), και το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ.