Υπηρεσία Efergy B2B

Στην efergy B2B σας προσφέρουμε μοναδικά προνόμια και ένα αυτοματοποιημένο σύστημα αγορών 24/7, 365 ημέρες το χρόνο. Εγγραφείτε σήμερα στην online υπηρεσίας μας, και αγοράστε προϊόντα της efergy από την άνεση του χώρου σας χωρίς ιδιαίτερες διαδικασίες και κρυφές χρεώσεις.

Πληροφορία

Η υπηρεσία Β2Β απευθύνεται σε όλους τους πελάτες με επαγγελματικό/εταιρικό ΑΦΜ, όπως και πελάτες εξωτερικού που επιθυμούν την αντιπροσώπευση προϊόντων efergy στη χώρα τους.

Ξεκινήστε σήμερα τη συνεργασία μαζί μας και εμπλουτίστε τις προσφερόμενες σας υπηρεσίες και γκάμα προϊόντων με τα προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας της efergy.

Η υπηρεσίας B2B της Efergy Hellas είναι διαθέσιμη 365 ημέρες, ώστε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας στο χρόνο που επιθυμείτε, άμεσα, εύκολα και χωρίς διαδικασίες.

Οι τιμές εμφανίζονται με την έκπτωση σας, ενώ ανάλογα με τον όγκο κίνησης του λογαριασμού σας, η έκπτωση σας θα διαμορφωθεί ανάλογα, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερο κέρδος.

Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να κάνετε τη πληρωμή των αγορών σας με όποιο τρόπο σας εξυπηρετεί, χωρίς πρόσθετες ή κρυφές χρεώσεις. Επιλέξτε ανάμεσα σε Αντικαταβολή, Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό ή ακόμα και με τη χρήση της Πιστωτικής σας κάρτας, σε άτοκες δόσεις!

Η υπηρεσία efegy B2B σας ενημερώνει κάθε στιγμή για τη κατάσταση της παραγγελίας σας, ώστε να γνωρίζετε πότε θα παραλάβετε τα προϊόντα σας.