ΕΛΕΓΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ

ΜΕΤΡΗΣΗ. ΕΛΕΓΧΟΣ. ΜΕΙΩΣΗ

Με έναν απλό και ξεκάθαρο τρόπο έχετε πλέον πρόσβαση στις ενεργειακές σας δαπάνες και γνωρίζετε άμεσα τη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνουν οι συσκευές σας αλλά και το κόστος χρήσης.

Δεν μπορείς να διαχειριστείς κάτι που δεν μπορείς να μετρήσεις.

elite family

ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ;

Οι μετρητές ενέργειας της είναι ο πιο πρακτικός τρόπος για να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για τη κατανάλωση και το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος σας. Χάρις την ασύρματη τεχνολογία των μετρητών efergy, μπορείτε άμεσα να γνωρίζετε απλά, ξεκάθαρα και κάθε στιγμή τη κατανάλωση της ηλεκτρικής σας ενέργειας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Η οθόνη του μετρητή εμφανίζει τη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας του χώρου σας σε πραγματικό χρόνο, ώστε να γνωρίζετε κάθε στιγμή την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνουν οι συσκευές σας. Με το τρόπο αυτό, μπορείτε πλέον να γνωρίζετε άμεσα τις επιπτώσεις στο κόστος του λογαριασμού του ηλεκτρικού σας από τη χρήση των συσκευών σας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διεξοδικές μελέτες για τη χρήση έξυπνων μετρητών ενέργειας έχουν αποδείξει ότι εκείνες οι συσκευές που πληροφορούν το χρήστη για τη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε πραγματικό χρόνο, είναι οι πιο αποτελεσματικές για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Βασισμένοι σε αυτή τη δυναμική, δεσμευόμαστε τα προϊόντα που δημιουργούμε να βοηθήσουν το καταναλωτή να πετύχει τη μέγιστη δυνατή μείωση κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. 

Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Η ενημέρωση κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας σε πραγματικό κάνει πιο συνειδητοποιημένο το καταναλωτή, ενώ παράλληλα δημιουργεί μια αίσθηση εμπιστοσύνης και μια φυσική αντίδραση: να μειώσει το κόστος του λογαριασμού ηλεκτρικής ενέργειας. Με το τρόπο αυτό, ο καταναλωτής αποκτάει πλέον ένα απόλυτα χρήσιμο εργαλείο εξοικονόμησης ενέργειας, που θα τον βοηθήσει να ανακαλύψει τρόπους  να μειώσει τις ενεργειακές του δαπάνες. Επιπλέον, θα μπορεί να μάθει άμεσα τις επιπτώσεις στο λογαριασμό του από τη χρήση των συσκευών του, αλλά και το αποτέλεσμα από τις όποιες αλλαγές κάνει.

Εξοικονόμηση ενέργειας έως και

20%

Κέρδος στο λογαριασμό σας έως και

€ 385/έτος

Απόσβεση επένδυσης

< 12 μήνες

ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Ανακαλύψτε το πιο χρήσιμο εργαλείο για την εξοικονόμηση ενέργειας του χώρου σας.

Μάθετε περισσότερα 〉

Σχετικά

Προϊόντα

Υποστήριξη

Γρήγοροι σύνδεσμοι