Αυτόνομο σύστημα

Υπάρχουν 9 προϊόντα.
Προβολή 1 - 9 από 9
 • Συστημα Engage Gateway
  EFG010

  Το Σύστημα Engage είναι ένα ολοκληρωμένο, αυτόνομο σύστημα για να παρακολουθείτε τις ενεργειακές σας δαπάνες μέσω του internet σε πραγματικό χρόνο! Απλά δημιουργήστε δωρεάν ένα λογαριασμό χρήστη στη πλατφόρμα ENGAGE και διαχειριστείτε τη κατανάλωση ενέργειας σας οποιαδήποτε στιγμή και από παντού! Η συσκευή απευθύνετε σε όλους τους χρήστες και δεν έχουν...

  80,64 €
 • Συστημα Engage Gateway 3Φ
  EFG0103

  Για χρήση σε τριφασικές παροχές. Το Σύστημα Engage είναι ένα ολοκληρωμένο, αυτόνομο σύστημα για να παρακολουθείτε τις ενεργειακές σας δαπάνες μέσω του internet σε πραγματικό χρόνο! Απλά δημιουργήστε δωρεάν ένα λογαριασμό χρήστη στη πλατφόρμα ENGAGE και διαχειριστείτε τη κατανάλωση ενέργειας σας οποιαδήποτε στιγμή και από παντού! Το κιτ απευθύνετε σε όλους...

  100,80 €
 • Σύστημα Engage Gateway με οθόνη
  EFG011

  Το Σύστημα Engage με οθόνη είναι ένα ολοκληρωμένο, αυτόνομο σύστημα για να παρακολουθείτε τις ενεργειακές σας δαπάνες τόσο μέσω του internet σε πραγματικό χρόνο, αλλά και τοπικά με την ασύρματη οθόνη ELITE! Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό χρήστη στη πλατφόρμα ENGAGE και διαχειριστείτε τη κατανάλωση ενέργειας σας οποιαδήποτε στιγμή και από παντού! 

  104,83 €
 • Συστημα Engage Solar kit
  EFG020

  Το Σύστημα Engage Solar είναι ένα ολοκληρωμένο, σύστημα για να παρακολουθείτε τις ενεργειακές σας δαπάνες και παραγωγή ενέργειας από το φωτοβολταϊκό σας, μέσω του internet σε πραγματικό χρόνο! Απλά δημιουργήστε δωρεάν ένα λογαριασμό χρήστη στη πλατφόρμα ENGAGE και διαχειριστείτε τη κατανάλωση ενέργειας σας οποιαδήποτε στιγμή και από παντού!

  108,86 €
 • Σύστημα Engage Gateway 2 κυκλωμάτων
  EFG012

  Το Σύστημα Engage είναι ένα ολοκληρωμένο, αυτόνομο σύστημα για να παρακολουθείτε τις ενεργειακές δαπάνες 2 κυκλωμάτων, μέσω του internet σε πραγματικό χρόνο! Απλά δημιουργήστε δωρεάν ένα λογαριασμό χρήστη στη πλατφόρμα ENGAGE και διαχειριστείτε τη κατανάλωση ενέργειας σας οποιαδήποτε στιγμή και από παντού!

  108,86 €
 • E2 + Engage Hub
  SEF010

  Ενα πλήρες πακέτο παρακολούθησης ενέργειας, που περιλαμβάνει τον ασύρματο μετρητή ενέργειας E2 για να γνωρίζετε άμεσα το κόστος του ηλεκτρικού σας αλλά και να αποθηκεύτετε ΧΩΡΙΣ INTERNET τα δεδομένα σας στον υπολογιστή σας, και το ENGAGE HUB, για να παρακολουθείτε τη κατανάλωσης σας οποιαδήποτε στιγμή και από παντού! Διαθέσιμο μόνο για online αγορές

  124,99 €
 • Σύστημα Engage Gateway 3 κυκλωμάτων
  EFG013

  Το Σύστημα Engage είναι ένα ολοκληρωμένο, αυτόνομο σύστημα για να παρακολουθείτε τις ενεργειακές δαπάνες 3 κυκλωμάτων, μέσω του internet σε πραγματικό χρόνο! Απλά δημιουργήστε δωρεάν ένα λογαριασμό χρήστη στη πλατφόρμα ENGAGE και διαχειριστείτε τη κατανάλωση ενέργειας σας οποιαδήποτε στιγμή και από παντού!

  137,09 €
 • Σύστημα Engage Gateway 4 κυκλωμάτων
  EFG014

  Το Σύστημα Engage είναι ένα ολοκληρωμένο, αυτόνομο σύστημα για να παρακολουθείτε τις ενεργειακές δαπάνες 4 κυκλωμάτων, μέσω του internet σε πραγματικό χρόνο! Απλά δημιουργήστε δωρεάν ένα λογαριασμό χρήστη στη πλατφόρμα ENGAGE και διαχειριστείτε τη κατανάλωση ενέργειας σας οποιαδήποτε στιγμή και από παντού!

  165,28 €
 • Σύστημα Engage Gateway 5 κυκλωμάτων
  EFG015

  Το Σύστημα Engage είναι ένα ολοκληρωμένο, αυτόνομο σύστημα για να παρακολουθείτε τις ενεργειακές δαπάνες 5 κυκλωμάτων, μέσω του internet σε πραγματικό χρόνο! Απλά δημιουργήστε δωρεάν ένα λογαριασμό χρήστη στη πλατφόρμα ENGAGE και διαχειριστείτε τη κατανάλωση ενέργειας σας οποιαδήποτε στιγμή και από παντού!

  193,51 €
Αποδοχή

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.efergy.gr και την βελτίωση της online εμπειρία σας. Πατήστε "Αποδοχή Cookies" για να συνεχίσετε.