Αποστολές και Επιστροφές

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω συνεργαζόμενης ιδιωτικής εταιρίας αποστολών, της επιλογής μας. Η βασική χρώση αποστολή παραγγελίας είναι στα € 5,00, και ισχύει για όλους τους χερσαίου και νησιωτικούς προορισμούς εντός Ελλάδος. Για αποστολές σε δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες περιοχές εντός Ελλάδος, όπως και για αποστολές εκτός Ελλάδος, συνήθως αποστέλνονται στο κοντινότερο σας κατάστημα της συνεργαζόμενης μεταφορικής μας εταιρίας για παραλαβή, ή σε ειδικές περιπτώσεις γίνεται τηλεφωνική ή έγγραφη επικοινωνία μαζί σας για διεκπεραίωση και ομόφωνη συμφωνία σχετικά με τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας. 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για την ακύρωση παραγγελίας, παρακαλούμε να γίνεται ενημέρωση με έγγραφη ειδοποίηση στο eshop@efergy.gr, αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας και τους λόγους ακύρωσης αυτής.  Η περίοδος έγκυρης ακύρωσης παραγγελίας είναι 7 ημέρες από τη στιγμή παραλαβής σχετικού ενημερωτικού e-mail από την εταιρίας μας ότι έχει παραληφθεί η παραγγελία σας. Σε περίπτωση που έχετε ήδη παραλάβει το(α) προϊόν(τα) και επιθυμείτε να γίνει επιστροφή αυτών, θα πρέπει να το(α) διατηρήσετε σε άριστη κατάσταση, στην αρχική του συσκευασία, με όλα τα συνοδευόμενα έγγραφα εντός της συσκευασίας, και να αποσταλούν στη διεύθυνση: Θεσσαλονίκης 115, Ωραιόκαστρο (περιοχή Γαλήνη), Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 570 13.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ(ΩΝ) & ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Πιστεύουμε στην σωστή και άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, αλλά σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε πίσω προϊόν ή προϊόντα που αγοράστηκαν από την ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τα παρακάτω, πριν προβείτε στην επιστροφή:

Ακύρωση παραγγελίας.  
Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας εντός 7 ημερών από τη παραλαβή της, δικαιούστε να σας επιστραφεί πλήρως το ποσό της παραγγελίας σας, εξαιρουμένου του κόστους μεταφορικών. Η ακύρωση της παραγγελίας σας γίνεται εγγράφως στο eshop@efergy.gr, δηλώνοντας τα στοιχεία σας, τους λόγους ακύρωσης και τον αριθμό παραγγελίας σας. Η επιστροφή του τιμήματος της παραγγελίας που πληρώσατε, θα σας επιστραφεί με τον ίδιο τρόπο που κάνατε την αγορά σας, εκτός από την επιλογή της αντικαταβολής, και θα πρέπει να μας δηλώσετε το Τραπεζικό σας λογαριασμό για να πραγματοποιηθεί η κατάθεση των χρημάτων σας. Η EFERGY HELLAS Ι.Κ.Ε. θα πραγματοποιήσει τη συναλλαγή και επιστροφή των χρημάτων σας εντός 30 ημερών από τη μέρα παραλαβής της εντολής ακύρωσης της παραγγελία σας. Σε περίπτωση που έχετε ήδη παραλάβει το(α) προϊόν(τα), θα πρέπει πρώτα να επιστραφούν στη διεύθυνση Θεσσαλονίκης 115, Ωραιόκαστρο (περιοχή Γαλήνη), Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 57013, σε άριστη κατάσταση, και εντός της αρχικής σας συσκευασίας, ώστε έπειτα από τη παραλαβή και έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί , θα εκτελεστεί η διαδικασία της επιστροφής των χρημάτων σας.

Επιστροφή χρημάτων 
Σε περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι με τη παραγγελία σας από την efergy.gr παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί  μας στο eshop@efergy.gr διατυπώνοντας τα στοιχεία σας, τον αριθμό παραγγελίας σας, και τους λόγους ακύρωσης και αίτησης επιστροφής των χρημάτων σας. Παρακαλούμε να επιστρέψετε το(α) προϊόν(τα) που αγοράσατε μέσω της ιστοσελίδας μας σε άριστη κατάσταση στην αρχική τους συσκευασία και με όλα τα συνοδευόμενα έντυπα εντός της συσκευασίας. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο με τους παραπάνω όρους και στη διεύθυνση Θεσσαλονίκης 115, Ωραιόκαστρο (περιοχή Γαλήνη), Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 57013. Με τη παραλαβή, θα πραγματοποιηθεί έλεγχος της αποστολής επιστροφής σας, για να επιβεβαιωθεί ότι ισχύουν τα παραπάνω, και σε έγκυρη κατάσταση θα πραγματοποιηθεί η συναλλαγή επιστροφής των χρημάτων σας, εντός 30 ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής.  

Επιστροφή προϊόντων αντικατάστασης
Όταν παραλάβετε ένα προϊόν αντικατάστασης εντός 7 ημερών μπορείτε αν επιθυμείτε την ακύρωση και επιστροφή του. Για την ακύρωση της παραγγελίας σας παρακαλούμε διαβάστε τους όρους της παραγράφου Ακύρωση Παραγγελίας παραπάνω. Παρακαλούμε οι επιστροφές των ελαττωματικών προϊόντων να αποστέλλονται στη διεύθυνση Θεσσαλονίκης 115, Ωραιόκαστρο (περιοχή Γαλήνη), Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 57013. Η επιστροφή του(ων) προϊόντος(ων) να  γίνεται δεκτή μόνο στην αρχική τους συσκευασία. Με τη παραλαβή του(ων) ελαττωματικού(ων) προϊόντος(ων) θα σας επιστρέψουμε €5,00 επιπλέον της παραγγελίας σας, για το κόστος αποστολής αυτών.


Αποδοχή

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.efergy.gr και την βελτίωση της online εμπειρία σας. Πατήστε "Αποδοχή Cookies" για να συνεχίσετε.