Συστημα Engage Gateway Ανάπτυξη

Συστημα Engage Gateway

efergy Technologies Ltd efergy Technologies Ltd

EFG010

ΝΕΟ

Το Σύστημα Engage είναι ένα ολοκληρωμένο, αυτόνομο σύστημα για να παρακολουθείτε τις ενεργειακές σας δαπάνες μέσω του internet σε πραγματικό χρόνο! Απλά δημιουργήστε δωρεάν ένα λογαριασμό χρήστη στη πλατφόρμα ENGAGE και διαχειριστείτε τη κατανάλωση ενέργειας σας οποιαδήποτε στιγμή και από παντού! Η συσκευή απευθύνετε σε όλους τους χρήστες και δεν έχουν ήδη εγκατεστημένο μετρητή Efergy Elite ή Ε2.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

80,64 €

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 16 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 16 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 3,20 €.

Η συσκευή engage hub επικοινωνεί ασύρματα με το πομπό του (εγκατάσταση στον ηλεκτρολογικό πίνακα), συλλέγοντας στη μνήμη της τα ενεργειακά σας δεδομένα, τα οποία στη συνέχεια τα μεταφέρει, μέσου της σύνδεσης του internet σας (σύνδεση στο router σας) στην υψηλής ασφάλειας ειδική πλατφόρμα διαχείρισης ενέργειας ENGAGE. H χρήση των υπηρεσιών της πλατφόρμας είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και θα χρειαστεί μόνο να δημιουργήσετε ένα κωδικό χρήστη, κατά τη διάρκεια αρχικής εγκατάστασης της συσκευής.

Η online πλατφόρμα διαχείρισης ενέργειας engage σας παρέχει όλες εκείνες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για να μάθετε πως να εξοικονομήσετε ενέργεια. Σας προσφέρει τη γνώση του πού και πόση ενέργεια δαπανάτε κάθε στιγμή, ώστε να μπορείτε να κάνετε τις σωστές αλλαγές στην καθημερινή σας χρήση του ηλεκτρικού. Μέσω της επίγνωσης και κατανόησης της κατανάλωσης ενέργειας μπορείτε να εξοικονομήσετε άμεσα ενέργεια και χρήματα!

Παρακολούθηση των ενεργειακών σας δεδομένων σε πραγματικό χρόνο από PC, laptop, tabletκαι από Smartphone!

Παρακολούθηση και από Smartphone

Το συγκεκριμένο προϊόν απευθύνεται σε όλους τους νέους χρήστες και αυτούς που δεν έχουν ήδη εγκαταστήσει κάποιον από τους μετρητές της efergy. Για τη λειτουργία του συστήματος, θα χρειαστείτε και μια μόνιμη σύνδεση internet για τη λειτουργία και μετάδοση των ενεργειακών σας δεδομένων στη πλατφόρμα διαχείρισης ενέργειας ENGAGE.

Χαρακτηριστικά

  • Πρόσβαση στα ενεργειακά σας δεδομένα οποιαδήποτε στιγμή και από παντού. 
  • Εύκολο στην χρήση και απλή εγκατάσταση. 
  • Ασύρματη μετάδοση δεδομένων.
  • Ένδειξη κατανάλωσης ρεύματος σε πραγματικό χρόνο. 
  • Ιστορικό καταναλώσεων.
  • Χωρίς κόστος ενεργοποίησης και συνδρομής

 

Περιεχόμενα συσκευασίας     1 xΣυσκευή Engage hub     1 x Τροφοδοτικό engage hub     1 Καλώδιο σύνδεσης LAN/ethernet       1 x Ασύρματος πομπός μπαταρίας     1 Αισθητήριο ρεύματος MINI CT     1 x Γρήγορος Οδηγός Εγκατάστασης (Ελληνικά/Αγγλικά)


*** Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν το 24% Φ.Π.Α. - Οι μπαταρίες του πομπού δεν συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία.

* Η ρύθμιση αυτή θα είναι σύντομα διαθέσιμη.

Εμβέλεια σήματος40m - 70m
Συχνότητα εκπομπής σήματος433.75 MHz
Χρόνος αναμετάδοσης10, 15 ή 20 δευτ.
Φάσμα μέτρησης Τάσης110V - 400V
Ακρίβεια μέτρησης+/- 5%
Μέτρηση ρεύματος50mA - 100A
ΜνήμηΑπεριόριστη
Νυχτερινό ΤιμολόγιοΝΑΙ - Με περιορισμούς
Θερμοκρασία / υγρασίαΟΧΙ / ΟΧΙ
Τροφοδοσία πομπού3xAA Μπαταρίες
Τροφοδοσία Hub220-250V
Εφαρμογή για κινητάAndroid & iPhone
Διαστάσεις Πομπού64x28x90 mm
Διαστάσεις Αισθητήρα50x46x37 mm
Διαστάσεις Συσκευής84x80x25 mm
Βάρος450 gr

Engage hub πρόσοψη

 

Engage hub - Λειτουργίες

 
 
 
 
 

Τεχνικά χαρακτηριστικάΗ υπηρεσία ENGAGEEngage Now!


 

Πλατφόρμα ENGAGE

ENGAGE - Λειτουργίες

ENGAGE - Άλλες λειτουργίες

Αποδοχή

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.efergy.gr και την βελτίωση της online εμπειρία σας. Πατήστε "Αποδοχή Cookies" για να συνεχίσετε.