Αρχική > Λύσεις για ιδιώτες

Λύσεις για επαγγελματίες

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Μειώστε το κόστος λογαριασμού ηλεκτρικού του καταστήματος ή της επιχείρησης σας άμεσα και αποτελεσματικά, με τη πιο εξελιγμένη τεχνολογία μέτρησης κατανάλωσης ρεύματος που διαθέτουμε.

Η πρόταση μας

 

Ο E2 Classic είναι ένας ασύρματος μετρητής με δυνατότητα εξαγωγής των δεδομένων που έχει καταγράψει σε υπολογιστή (PC ή MAC) μέσω της θύρας USB που διαθέτει. Με το δωρεάν διανομής λογισμικό μας Elink, ο χρήστης μπορεί να δει τις ενεργειακές του πληροφορίες σε γραφικές παραστάσεις, να δημιουργήσει διάφορα σενάρια και σημειώσεις, ακόμα και να εκτυπώσει αναφορές συγκεκριμένων περιόδων καταναλώσεων. Επίσης υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας πλάνου εξοικονόμησης ενέργειας, με ηχητική σήμανση για υπέρβαση ορίου του προγράμματος, όπως και ρύθμιση πολλαπλών περιόδων χρήσης και κόστους αυτών. Με τον Ε2 Classic ο καταναλωτής μπορεί να έχει μεγαλύτερη ανάλυση στα ενεργειακά του δεδομένα ανά ώρα, ημέρα, βδομάδα και μήνα.

Ο E2 Classic είναι ο πιο εξελιγμένος, έξυπνος και καλαίσθητος μετρητής της efergy, προσφέροντας περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες, που θα κεντρίσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των πελατών για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος
  • Σχεδιασμός
  • Ευκολία στη χρήση
  • Ευκολία Εγκατάστασης
  • Ανάλυση πληροφοριών
  • Οικιακή χρήση
  • Επαγγελματική χρήση

Η συσκευή μπορεί να συνδυαστεί με το σύστημα τηλεμέτρησης Engage, για να έχετε πρόσβαση στα ενεργειακά σας δεδομένα από παντού και με μεγαλύτερη ανάλυση. Μάθετε περισσότερα για το ENGAGE εδώ.

Σχετικά

Προϊόντα

Υποστήριξη

Γρήγορη πρόσβαση

Copyright 2016 Efergy Hellas p.c. – All rights reserved.