Αρχική > Οι λύσεις μας

Οι λύσεις μας

elite classic kai e2

Μετρητές ενέργειας

ασύρματης τεχνολογίας

Οι ασύρματοι μετρητές ενέργειας ELITE και Ε2, θα σας βοηθήσουν να μετρήσετε, ελέγξετε και να μειώστε σε πραγματικό χρόνο τη κατανάλωση της ηλεκτρικής ενέργειας των συσκευών σας. Δύο επιλογές που θα καλύψουν τις βασικές ανάγκες μέτρησης, αλλά και για χρήστες που επιθυμούν μεγαλύτερη ανάλυση στα ενεργειακά τους δεδομένα.

Τηλεμέτρηση engage

Online εφαρμογή ελέγχου κατανάλωσης ενέργειας

Η νέα μας online εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα να ελέγχετε άμεσα τη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας του χώρου σας, από παντού και όποτε εσείς το θέλετε! Η υπηρεσία αυτή διατίθεται εντελώς Δωρεάν, και δεν υπάρχουν κρυφές ή άλλες χρεώσεις για τη χρήση της.

Διαθέσιμες εφαρμογές για κινητά Smartphone iphone και Android, για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και ενημέρωση!

engage 1

Εξοπλισμός engage

To Engage Gateway Κιτ είναι όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για να παρακολουθείτε τις ενεργειακές σας δαπάνες μέσω της ειδικά διαμορφωμένης online πλατφόρμας μας, ENGAGE, όπου συλλέγονται τα ενεργειακά δεδομένα σας. 

Διατίθεται ως αυτόνομο σύστημα ή ως αναβάθμιση για χρήστες μετρητών της efergy.

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΙΤΙΟΥ

Η νέα γενιά έξυπνων προϊόντων που διαθέτουμε, σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας μιας ή πολλών συσκευών, αλλά και τη λειτουργία αυτών μέσα από εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, από παντού και οποιαδήποτε στιγμή.

elinkv2.2_big2

Λογισμικό eLINK

Το δωρεάν διανομής λογισμικό διαχείρισης ενέργειας elink, σας προσφέρει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε και να δείτε τα ενεργειακά σας δεδομένα σε PC ή MAC. Δείτε αναλυτικά τις καταναλώσεις, μάθετε καλύτερα πως μπορείτε να μειώσετε το λογαριασμό του ηλεκτρικού σας ακόμα περισσότερο και πιο διεξοδικά με τα ενσωματωμένα καινοτόμα στοιχεία και εργαλεία του. Διατίθεται για χρήση με το μετρητή E2 CLASSIC.

Γιατί efergy ;

Η τεχνολογία μας αναπτύσσεται παράλληλα με τα Έξυπνα Δίκτυα (Smart Grid) ώστε να παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις για το μέλλον. Η efergy είναι έτοιμη και μπορεί να σας προτείνει έξυπνες λύσεις που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την ικανοποίηση των πελατών σας αλλά και την εμπιστοσύνη τους προς την Εταιρία σας.

smart efergy

Σχετικά

Προϊόντα

Υποστήριξη

Γρήγοροι σύνδεσμοι

Copyright 2016 Efergy Hellas p.c. – All rights reserved.