Αρχική > Τηλεμέτρηση Engage

Τηλεμέτρηση engage

community engage

Καλώς ήλθατε

στη νέα εποχή ελέγχου και διαχείρισης ενέργειας

Ελεγχος κάθε στιγμή, από παντού !

Η online εφαρμογή engage  σας προσφέρει τώρα τη δυνατότητα να ελέγχετε άμεσα τη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας του χώρου σας, από παντού και όποτε εσείς το θέλετε, μέσω internet. 

engage now !

Be a smart energy saver

Γιατι engage;

Παρακολουθήστε τις ενεργειακές σας δαπάνες μέσα από την υψηλής ασφάλειας διαδικτυακή μας πλατφόρμα, κάθε στιγμή και από παντού. Η υπηρεσία διατίθεται εντελώς Δωρεάν, και δεν υπάρχουν κρυφές ή άλλες χρεώσεις για τη χρήση της.

Με διαθέσιμες εφαρμογές για κινητά Smartphone (iOS/Android), μπορείτε ακόμα πιο εύκολα να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας, ώστε να ελέγxετε συνεχώς το κόστος λογαριασμού του ηλεκτρικού σας !

check it

Ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο

To engage δημιουργήθηκε με βάση τις ανάγκες του καταναλωτή, προσφέροντας στο χρήστη όλες τις απαραίτητες και χρήσιμες πληροφορίες με το πιο εύκολο και κατανοητό τρόπο με σκοπό να γνωρίζει άμεσα τις ενεργειακές του δαπάνες. 

Μπορείτε να επιλέξετε εμφάνιση πληροφοριών ανάμεσα σε κόστος (€), ενέργεια (kWh) και εκπομπές ρύπων (kgCO2)

engage all devices

Ευελιξία

Η online πλατφόρμα engage σας παρέχει μεγάλη ευελιξία, και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτή μέσα από υπολογιστή, tablet ή το smartphone σας, όπου και αν βρίσκεστε, οποιαδήποτε στιγμή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση internet!

Πρόσβαση

24/7

Διαθεσιμότητα

365 μέρες

Όγκος δεδομένων

Εγκατάσταση και ρύθμιση

σε 4 μόλις βήματα !

Η online εφαρμογή engage είναι η «εικόνα» του συστήματος που βρίσκεται από πίσω. Το σύστημα λαμβάνει πληροφορίες μέσω της σύνδεσης του internet του χώρου σας. Ένας αισθητήρας τοποθετείται εντός του ηλεκτρολογικού σας πίνακα, ο οποίος μετράει τη κατανάλωση ρεύματος, και στέλνει τις πληροφορίες αυτές σε ένα πομπό. Ο πομπός έπειτα στέλνει ασύρματα τα δεδομένα αυτά στο engage hub, το οποίο είναι συνδεδεμένο στο router του χώρου σας, για να επικοινωνήσει με το προσωπικό σας λογαριασμό στην online μας εφαρμογή.

engage setup multisen
hub solo with screens

Εξοπλισμός

Το μόνο που χρειάζεστε για τη λειτουργία της πλατφόρμας είναι η αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού και μια σύνδεση internet, στο χώρο εγκατάστασης. 

Επιλέξτε τον εξοπλισμό που σας ταιριάζει και εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα από το λογαριασμό του ηλεκτρικού σας με πιο ευφυή τρόπο !

Σχετικά

Προϊόντα

Υποστήριξη

Γρήγοροι σύνδεσμοι

Copyright 2016 Efergy Hellas p.c. – All rights reserved.